THANK YOU ALLAH. :’)

Tiada lagi perkataan yang saya mampu lontarkan melainkan ALHAMDULILLAH. Tak sia-sia segala usaha saya sepanjang semester lepas. Impian saya untuk mendapat A dalam subjek CTU akhirnya tercapai. Saya tak sangka yang saya mendapat A+ untuk subjek ini. Begitu juga dengan subjek yang bagi saya teramatlah HARDCORE yang diajar oleh MRS PUTERI . Saya bersyukur sangat-sangat yang saya mendapat A untuk subjek  GENRE STUDIES. Oh! You guys must be wondering how my result really is. Actually I got 3.83 for last semester. Alhamdulillah… exam result saya kali ini meningkat.
Sebenarnya, di sebalik kejayaan saya ini, ramai yang sokong saya dari belakang, family, my friends and my sayang. Thank you so much b sebab selalu teman ayang study, sudi meminjamkan telinga dan mendengar apa yang ayang membebel, memekak, merepek, merapu tentang subjek-subjek yang tak ada kena mengena langsung dengan bb. Ayang ingat lagi masa exam CTU nak dekat, waktu tu jam 3 pagi, bb sanggup call ayang dan tolong ayang study CTU. Dengar je apa yang ayang cakap.
Ingat tak masa ayang dalam kesusahan untuk siapkan presentation GENRE STUDIES?  Masa tu ayang sorang-sorang, tak ada siapa-siapa. Bb la yang tolong ayang siapkan, bagi bahan semua. Oh my dear! How can I live without you. :’)
Actually, you’ve helped me a lot sayang. How can I pay all your kindness? I wanna say that I love you so much. Kejayaan yang ayang dapat ni sebenarnya bukan datang daripada ayang seorang.  =’)
But Bb, you must prepare yourself for next semester. It’s very sure that I need you to help me out. Heeee. And remember your promise to treat me a cup of New Zealand ice cream and Hershey’s chocolate. ;D
I wanna tell you guys how was my mom’s reaction. My mom was shocked and congratulated me. Bayangkan Mama tengah tidur and I woke her up in 3 in the morning? Hahaha. Thank you Mama for always believe in me. 
Asyraf, my beloved and the very coolest brother yang banyak tolong kakak belajar kalau Awan dah tidur. Haha. Thank you babe!
To all my friends, I wanna say thank you a bunch untuk sesiapa yang bekerjasama membuat kerja dan ikhlas dalam melakukan kerja bersama-sama dengan saya ketika susah dan senang. Saya harap ianya akan berterusan. Thank you guys! Sayang korang.
Here, I promise that I will study hard and push myself to do better than this. Thank you ALLAH for made my dream come true. I’ll never stop to do the best. Only the best! Pray for me. InsyaALLAH. Amin.

Thank you for reading.
ATHIRAH

Advertisements

4 responses to this post.

  1. Congrats Tyra! Art tumpang happy yer.Tyra telah membakar semangat Art huhu.

    Reply

  2. Congratulations babe! 🙂

    Reply

  3. Thank you so much dear! =D

    Reply

  4. Thank you so much kak! keep going to study harder. you can do it sis! =D

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: